Pamje te renda 😢😢. 20.03.2018

Karavani jon humanitar sot vazhdoje ne komunen e Klines ku i ndihmuam 13 familje nevojtare

Gjetem Familje me jetima , familje me femije te semure , familja ku u mungonin edhe gjerat elementare per jete kerkesat me te shumta ishin per nje kulm mbi kokë 😢

Donator i ketij aksioni eshte ;

Mhill Berisha me banim Amerike. 13 familje

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresin Zoti e shperblefte

www.jetimat.com
... See MoreSee Less

Shiko në facebook

Dreka ne Kuzhinen tone . 20.03.2018

Sot u be shperndarja e shujtes ditore ne kuzhinen tone per 300 persona

Falenderojm nje vella nga Zvicrra i cili dhuroj dreken ne kuzhinen tone , dhe na eshte kerkuar te bejme dua per vjehrren pasi eshte e semure

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresit Zoti ia pranofte duaan

www.jetimat.com
... See MoreSee Less

Shiko në facebook

Zoti i shperblefte. 20.03.2018

Falenderojm Rajmonda Gjocaj me banim ne Zvicerr e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone dhe na eshte kerkuar te bejme duaa

Falenderojm Flutura Bytyqi e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone dhe ne eshte kerkuar te bejme duaa per Milazimin

Falenderojm Qemail Hoti - Rugove i cili dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone

Falenderojm Kosovar Jashari me banim Finland i cili dhuroj 2 kurbana ne shoqaten tone

Falenderojm Kosovare Jashari i cili dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone

Falenderojm Mirlinda Jashari e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone

Falenderojm Arbenita Jashari e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone

Falenderojm Anita Jashari e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone

Falenderojm Vjollca Hoxha me banim ne Zvicerr e cila dhuroj 1 kurban ne shoqaten tone per djalin

Zoti ju shperblefte

www.jetimat.com
... See MoreSee Less

Shiko në facebook

Perveq varferise, edhe me semundje😢.19.03.2018

Karvani jon humanitar sot vazhdoje ne komunen e Fushe Kosoves ku i ndihmuam 16 familje nevojtare

Gjetem familje ne gjendje shume te rende ekonomike me shume femije , e me antare te semure
Kerkesat me te shumta ishin per gjera ushqimore dhe per strehim

Donator i ketij aksioni jane ;

Mhill Berisha me banim Amerike. 16 familje

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresin Zoti e shperblefte

www.jetimat.com
... See MoreSee Less

Shiko në facebook

Na beni nje zgjidhje 😢. 17.03.2018

Karvani jon humanitar sot vazhdoje ne komunen e Skenderajit ku i ndihmuam 16 familje nevojtare

Gjetem familje ne antar te semure , familje qe u mungonin edhe gjerat elementare per jete , kerkesat me te medha ishin per strehim dhe kerkonin tu bejme nje zgjidhje

Donator te ketij aksioni jane ;

SH.H 10 familje
Naser Mustafa me banim Norvegji. 6 familje

Sot ne kuzhinen tone ka ardhur donacion 1000kg miell nga vellau Argjend Rizani - Shtime

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresit Zoti i shperblefte

www.jetimat.com
... See MoreSee Less

Shiko në facebook